Schilderwerken vergelijken

Vakschilders volgens regio

Door - admin

De beste slaapkamerverfkleuren van 2022! 

hoeslakens

Volgens toonaangevende designexperts zijn de beste muurkleuren voor een slaapkamer warme pasteltinten, zachte witte verftinten en neutraal aandoende blauw- en groentinten. De lijst van dit jaar bevat inderdaad favorieten van ontwerpers van Benjamin Moore en Sherwin Williams of Farrow & Ball en Behr Paints. Van accentmuren in de hoofdslaapkamer tot rustige kleurenpaletten die het beste zijn om te slapen, deze topkeuzes helpen je het perfecte kleurenschema te vinden. Laten we beginnen met onze lijst met de beste verfkleuren voor slaapkamers!

Sherwin Williams Origami White

Zonder twijfel houden we van Sherwin Williams Origami White voor slaapkamers. Dit is een andere gladde en romige muurkleur die perfect is voor de muren van je slaapkamer. Dit is een warmer neutraal gebroken wit dat zowel veelzijdig is als rust uitstraalt. Het heeft ook een zweem van grijs als ondertoon, zodat het mooi past bij elke slaapkamerinrichting. Deze eigenschappen zorgen er namelijk voor dat je slaapkamermeubels en hoeslakens gemakkelijk te combineren zijn met deze populaire tint witte verf.

Farrow & Ball All White

Afgezien van de laatste kleurtrends, is het soms goed om in je slaapkamer met een schone lei te beginnen. All White van Farrow and Ball is de perfecte schone en frisse witte muurkleur om je interieurvoorkeuren omheen te bouwen. Daarom bevat het geen ander pigment dan wit, dus je kunt het combineren met een donkerblauw accent voor een onderscheidend contrast. Noch koel noch warm, het is een briljant, grafisch wit dat geweldig staat op slaapkamermuren, sierlijsten of plafonds. Het kan bovendien eenvoudig gecombineerd worden met matrasbeschermers.

Behr Light French Grey

De volgende op deze lijst met ideeën voor muurkleuren in de slaapkamer is Light French Grey van Behr Paints. We houden van de veelzijdigheid van dit neutrale grijs dat een beetje koeler leunt met lichte ondertonen van blauw en bruin. Niet te verwarren met Sherwin Williams Light French Grey, deze rustige en serene muurkleur van Behr werkt veel beter voor slaapkamers. Het kan de look en feel van een kleinere kamer openen, terwijl het voldoende contrast biedt tegen de strakke witte randen en witte slaapkamerplafonds.

Benjamin Moore Calm

Als het gaat om het schilderen van slaapkamermuren, is Calm van Benjamin Moore een warm grijs dat sereen en veelzijdig is. In onze ervaring houden huiseigenaren en ontwerpers van dit rustgevende gebroken wit met hints van lila en lavendelgrijs. Calm is gewoon de perfecte lichtgrijstint om de stress na een lange dag weg te nemen. Wil je dingen door elkaar halen? Probeer schoolbordverf in een kamer te gebruiken voor een creatieve decorkeuze! Laat deze tint dan wel terugkomen in het beddengoed dat je op Smulderstextiel.be koopt!

 

Sherwin Williams Upward

De beste blauwe muurkleur van het jaar is Upward van Sherwin Williams. Deze mooie tint is meer blauwgrijs of neutraal lichtblauw dat rust uitstraalt. Zowel schoon als kalmerend, Upward is een puur blauw dat licht en fris is. Dit maakt het de perfecte lichtblauwe verfkleur voor de slaapkamer met subtiele grijze hints. Het kan er echter voor zorgen dat een kamer te koud aanvoelt als deze wordt gecombineerd met grijze of koeler getinte vloeren, dus plan dienovereenkomstig.